У наступному поєдинку Володимир Кличко може зустрітися з небитим Ф'юрі

Поділитися
У наступному поєдинку Володимир Кличко може зустрітися з небитим Ф'юрі Володимир Кличко розповів про майбутніх суперників © Братство Кличко
Надія британського боксу є офіційним претендентом на титул чемпіона світу WBA. Їм володіє українець Володимир Кличко.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, IBO, WBO і WBA українець Володимир Кличко, 25 квітня захистив свої титули у поєдинку з американцем Браянтом Дженнінгсом, зробив перші заяви щодо свого майбутнього.

За словами українця, який здобув 64-ту перемогу в кар'єрі, його наступним суперником може стати 26-річний проспект Тайсон Ф'юрі з Великобританії.

"Я отримав звістку про те, що повинен провести бій з обов'язковим претендентом на титул WBA. Швидше за все, моїм наступним суперником буде Тайсон Ф'юрі. Очевидно, цей бій не відбудеться в США. Місцем поведінки поєдинку може стати Великобританія чи Німеччина. Я знаю, що він обов'язковий претендент за версією WBA, тому зобов'язаний битися з ним", - цитує Кличка британська Daily Mail.

Ф'юрі, який перевершує Кличко в зростанні на 8 сантиметрів, провів 24 бої, в яких здобув 24 перемоги, з них - 18 нокаутом.

Примітно, що два попередніх суперника Кличко, як і Ф'юрі, мали у своїх рекордах жодної поразки, однак українець перервав їхні переможні серії.

25 квітня 2015 року Володимир Кличко одноголосним рішенням суддів здолав Браянта Дженнінгса в Нью-Йорку. Суддівські записки після 12 раунд поєдинку склали рахунок 116-111, 116-111 і 118-109.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі