У наступному бою українець Гвоздик зустрінеться з американським нокаутером

Поділитися
У наступному бою українець Гвоздик зустрінеться з американським нокаутером Олександр Гвоздик вийде в ринг 13 червня © toprank.com
Ще одне випробування для українського проспекту напівважкої ваги: на його шляху стане боксер, у пасиві якого лише дві поразки у 26 матчах.

13 червня в американському Фініксі українець Олександр Гвоздик проведе свій шостий поєдинок у професійній кар'єрі.

Суперником 28-річного проспекту напівважкої ваги стане 34-річний американець Кріс Генрі, в активі якого 26 матчів (24 перемоги, з них 21 нокаутом і 2 поразки).

Найбільшим успіхом у кар'єрі Генрі є перемога нокаутом над екс-чемпіоном світу Уго Ернаном Гараем в 2010 році, але з того моменту ветеран боксерського цеху виходив у ринг лише один раз. У квітні 2012 року, майбутній опонент Гвоздика "вимкнув світло" джорнимену Марвіну Ханту вже в першому раунді.

Гвоздик свій попередній поєдинок провів 24 січня, коли у 8-раундовому поєдинку нокаутував американця Кору Каммінгса. Бій завершився у другій трихвилинці.

Читайте також: Чемпіон Європи з боксу Іщенко перейшов у професіонали

Напередодні стало відомо, що Володимир Кличко проведе свій наступний бій в Англії або Німеччині. Місце проведення поєдинку визначиться на промоутерських торгах. Швидше за все, суперником українця стане небитий британець Тайсон Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі