У наступному бою Олександр Усик зустрінеться з російським боксером в Києві

Поділитися
У наступному бою Олександр Усик зустрінеться з російським боксером в Києві Олександр Усик у Києві зустрінеться з російським боксером Князєвим © k2ukraine.com
У сьомому поєдинку на профірингу український проспект пройде випробування одним з кращих важкоатлетів Росії Андрієм Князєвим.

18 квітня в київському Палаці спорту український проспект важкої ваги Олександр Усик проведе другий захист титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Суперником 28-річного кримчанина стане російський боксер Андрій Князєв, на рахунку якого 11 поєдинків на профірингу (одна поразка).

"Контракти підписані і ми офіційно заявляємо про майбутній поєдинок. Нинішній суперник Усика - російський боксер Андрій Князєв, який володіє титулом чемпіона Росії в першій важкій вазі. Регламент поєдинку - 10 раундів. Андрій входить в топ-15 рейтингу WBO, в той час як Усик займає позицію в топ-3 цього ж рейтингу. Наша головна мета - титул чемпіона світу, і перемога в цьому поєдинку наблизить нас до цього", - зазначив генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.

Відзначимо, що в останній раз Князєв виходив у ринг у вересні минулого року проти грузина Шалви Джомардашвили. Росіянин змусив капітулювати опонента в четвертому раунді. Ця перемога принесла Князєву титул WBO Oriental.

Олександр Усик завоював свій титул в 4 жовтня, нокаутувавши у Львові південноафриканця Даніеля Брюэра. А через два місяці в Києві у Палаці спорту в двобої з ще одним боксером з ПАР Дені Вентером домігся черговий дострокової перемоги під час першої захисту титулу.

25 квітня в Нью-Йорку український чемпіон Володимир Кличко зустрінеться з американцем Брайнтом Дженнінгсом, на рахунку якого жодної поразки в 19 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі