У Москві назвали умови виступу "Донбасу" у новому чемпіонаті КХЛ

Поділитися
У Москві назвали умови виступу "Донбасу" у новому чемпіонаті КХЛ © hcdonbass.com
У Континентальної хокейної ліги є кілька варіантів календаря на майбутнім сезон. Все буде залежати від здатності донецького "Донбасу" підтвердити свою участь у змаганнях.

Віце-президент КХЛ Дмитро Курбатов розповів, за яких умов єдиний представник України у Лізі зможе продовжити свої виступи у новому чемпіонаті.

На думку одного з керівників Континентальної хокейної ліги, донецькому "Донбасу", який постраждав від наслідків терористичних дій в регіоні, слід якомога швидше вирішити питання з домашньою ареною.

"Якщо "Донбас" визначиться з запасним аеродромом, тобто з палацом, де команда буде виступати, і нам його презентує, у нас не буде підстав виключати його з числа учасників чемпіонату. Ми не чекаємо, а займаємося цією проблемою, працюємо. Займається особисто президент ліги", - розповів Курбатов.

"Календар КХЛ багато у чому залежить від рішення щодо "Донбасу". У нас є кілька варіантів календаря з різною кількістю команд", - зазначив віце-президент.

Нагадаємо, що рано вранці 27 травня було здійснено захоплення домашньої арени "Донбасу", яку розміщено в Калінінському районі Донецька. Терористи пограбували "Арену Дружбу", а потім підпалили її, в результаті чого постраждали кілька приміщень споруди. Президент донеччан Борис Колесніков заявив, що спорткомплекс буде відреставровано до вересня нинішнього року.

Незадовго до пожежі президент КХЛ Олександр Медвєдєв засумнівався в тому, чи зможе "Донбас" грати у Донецьку - через нестабільну політичну ситуацію в Україні. Однак президент української команди відповів, що розраховує на політичне врегулювання всіх конфліктів і стабілізацію ситуації у країні та регіоні зокрема.

При цьому темне майбутнє у Донецьку і в головного тренера команди Андрія Назарова. Днями з'явилося повідомлення про те, що російським фахівцем цікавляться декілька провідних команд його батьківщини.

Відзначимо, що сезон-2014/15 у КХЛ стартує на початку вересня. Традиційно в першому матчі буде розіграно Кубок Відкриття, за який посперечаються учасники фіналу Кубка Гагаріна-2014 - переможець магнітогорський "Металург" і празький "Лев", який програв. !zn

Читайте також:

Легендарний тренер запропонував "Донбасу" переїхати до Києва - щоб зберегти місце в КХЛ

Російський тренер "Донбасу" впевнений, що про виключення українців з КХЛ не йдеться

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі