У Мілевського є пропозиції з Таїланду і В'єтнаму

Поділитися
У Мілевського є пропозиції з Таїланду і В'єтнаму Мілевський і Панков розглядають варіанти зі всього світу © Instagram
Екс-нападник "Динамо" не планує грати у Першій лізі.

Артем Мілевський не планує переходити в "Гірник-Спорт" з Першої ліги, а розглядає варіанти з усього світу. Про це заявив агент гравця Олександр Панков.

"Для нас новина про можливий перехід Артема Мілевського в "Гірник-Спорт" була легким шоком з ранку, немов підбадьорливий душ. На даний момент ведемо переговори з іншими клубами, ще вчора я був у Мінську, а тут така інформація. Посміялися.

Є пропозиції з Греції, Польщі, Таїланду і навіть пропозиція з унікальної країни В'єтнаму. Зараз розмірковуємо. Є і інші пропозиції, а в найближчі дні ми визначимося, куди йти далі", - сказав Панков в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Зазначимо, що тренер "Гірник-Спорт" Ігор Жабченко в коментарі FootBoom.com вчора, 22 грудня, підтвердив, що переговори щодо трансферу Мілевського ведуться: "Переговори йдуть, його поява в нашій команді цілком можлива".

Читайте також: Мілевський дебютував у складі "Спліта"

Нагадаємо, в жовтні Мілевський підписав контракт з хорватським "Сплітом", проте через місяць зі скандалом був вигнаний з клубу, який очолює екс-динамівець Горан Саблич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі