У "Металісті" відбувається "тотальне знищення клубу" - Севідов

Поділитися
У "Металісті" відбувається "тотальне знищення клубу" - Севідов Севідов не бачить майбутнього у "Металіста" © football.ua
Вже колишній наставник харків'ян прокоментував поточний стан справ у клубі.

Вчора, 19 квітня, стало відомо про відставку Олександра Севідова з поста головного тренера харківського "Металіста". У коментарі "Сегодня" фахівець розповів, в якому стані знаходиться клуб.

"Знаєте, стільки чвар, стільки бруду, вилитого один на одного, я ще не бачив в жодному клубі. Якщо розповісти, який тут бардак твориться, люди не повірять, що таке може відбуватися в "Металісті", який всього три роки тому ставав срібним призером чемпіонату і регулярно виходив з групи Ліги Європи. Але зараз йде просто тотальне знищення клубу, катком прокочуються. Тут вже не залишилося нічого, випалена земля. Не працює база: люди не доглядають за полями, не перуть форму, не прибирають, не готують. Нікому взагалі не платять грошей. Самим футболістам доводиться скидатися, щоб їм форму випрали".

"Уявіть собі, за 10 місяців роботи ми лише раз отримували зарплату. І при цьому ще звинувачують у всіх смертних гріхах: і в сдачах, і в грі на контори. Звичайно, я знав, куди йшов, але людина влаштована так, що завжди сподівається на краще".

Також Севідов зізнався, що спілкувався з олігархом Сергієм Курченком, який володіє "Металістом", однак фінансування так і не почалося.

"Я двічі літав до Москви, зустрічався з Курченком. Він клятвено обіцяв, що ось-ось все налагодиться, що буквально завтра в клуб підуть гроші. Рік майже минув, а це "завтра" так і не настало. За моєю інформацією, в КДК ФФУ вже прийшло рішення УЄФА щодо Шав'єра. Був виставлений рахунок на 5,5 мільйона доларів. Ну звідки візьмуться такі гроші, якщо президент за півтора року не дав жодної копійки на команду?".

"Металіст" не буде виступати в наступному сезоні? Думаю, 95-99% так воно і станеться. Хто погодиться працювати безкоштовно?".

Нагадаємо, на пост головного тренера харків'ян призначений тренер молодіжної команди Олександр Призетко, а допомагати йому буде Максим Калініченко, який асистував тренеру і в дублі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі