У "Металісті" розслідують участь молодіжних команд у договірних матчах

Відео
Поділитися
У "Металісті" розслідують участь молодіжних команд у договірних матчах Бойцан розповів про боротьбу з договірними матчами © ФК Металіст
За одну з ігор з фіксованим результатом футболістам пообіцяли 20 тисяч євро.

Генеральний директор харківського "Металіста" Олександр Бойцан в інтерв'ю програмі "Профутбол" розповів про те, що футболісти команд U-19 та U-21 проводили договірні матчі.

"З'явилися відомості у нашої служби безпеки, що наші молодіжні команди грають в ігри з результатом, який заздалегідь обумовлений в букмекерських конторах. У нас є пояснювальні записки людей, наша служба безпеки дуже глибоко цим займається. Ми просунулися вперед, все, що є у нас зараз, ми віддамо в комітет з етики і чесної гри, а вже комітету вирішувати, що робити далі.

На сьогоднішній день ми зібрали близько 11-12 пояснень від футболістів. Це не означає, що вони всі винні. Ми не знаємо ще всіх фактів і всіх людей, які беруть у цьому участь. Я б створив окрему комісію у ФФУ, в яку б увійшли правоохоронні органи і служби безпеки України", - розповів Бойцан.

За словами генерального директора "Металіста", для забезпечення необхідного результату використовуються спеціальні знаки: "Один з колишніх футболістів знайомий з гравцем нашої молодіжної команди. Він дзвонить і каже, що є пропозиція заробити гроші. Коли він отримує відповідь, що футболісти згодні, вони по скайпу зв'язуються з організатором цієї справи, причому він ці розмови записує. Організатор в онлайн-режимі дивиться на цю гру через контору - як тільки контора дає результат матчу, один з його спільників одягає помаранчеву манішку і сідає на трибуни. Це футболісти бачать, розуміють, що це сигнал, і починається гра", - розповів Бойцан.

Також Бойцан розповів, що за одну з ігор в матчі U-19 футболістам пообіцяли 20 тисяч євро за фіксований результат.

Повне інтерв'ю Бойцана

Читайте також: Комітет з етики ФФУ визнав матч "Олімпік" - "Металіст" підозрілим

Нагадаємо, раніше стало відомо, що луганська "Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь у договірних матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі