У "Металісті" пообіцяли реабілітуватися перед уболівальниками в Лізі Європи

Поділитися
У "Металісті" пообіцяли реабілітуватися перед уболівальниками в Лізі Європи Футболісти "Металіста" пообіцяли реабілітуватися перед уболівальниками © football.ua
"Металіст" невдало почав сезон в українській Прем'єр-лізі. І тепер готовий реабілітуватися за поразки хорошою грою в єврокубку.

У "Металісті" пообіцяли реабілітуватися перед уболівальниками за невдалу гру в Прем'єр-лізі через матчі Ліги Європи.

Напередодні стартового поєдинку групового турніру єврокубка проти турецького "Трабзонспора" харків'яни сповнені бажання проявити себе з найкращого боку.

"Завтра буде дуже серйозна гра - нам буде протистояти команда дуже серйозного рівня. У нас є кадрові проблеми, і ми завтра будемо виправлятися перед своїми вболівальниками. Головне, щоб хлопці продемонстрували всі свої сили і показали все, на що здатні", - цитує головного тренера Ігоря Рахаева офіційний сайт "Металіста".

Читайте також: "Дніпру" та "Металісту" не дозволили грати єврокубки на домашніх стадіонах

Приблизно ту ж думку висловив і один з лідерів харків'ян захисник Василь Кобін. Новачок команди, який прийшов у "Металіст" в оренду з донецького "Шахтаря" підкреслив, що його партнерам, всупереч епідемії травм, а на поле може вийти одразу четверо провідних футболістів, повинні зібратися і продемонструвати свої найкращі якості.

Нагадаємо, що напередодні старту в Лізі Європи "Металіст" на домашньому стадіоні був розгромлений "Дніпром" 5:2, істотно погіршивши своє становище у чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Поєдинок в рамках групового турніру Ліги Європи відбудеться 18 вересня у Львові. Крім "Трабзонспора" харків'яни зіграють проти польської "Легії" бельгійського "Локерена".

Раніше один з експертів Іван Гецко заявив, що "Металіст" більше не буде предентовать на боротьбу за медалі чемпіонату, і йому варто зосередитися на виступах у Лізі Європи. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі