У "Металісті" і "Волині" вважають очну зустріч в Прем'єр-лізі підозрілою

Поділитися
У "Металісті" і "Волині" вважають очну зустріч в Прем'єр-лізі підозрілою Ігор Рахаєв і Віталій Кварцяний після матчу потиснули один одному руки
Нічия 3:3 з одного боку радує любителів результативного футболу, з іншого залишила незадоволеними тренерів, які запідозрили договірний характер поєдинку.

У матчі 23-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Металіст" і "Волинь" у Харкові зіграли внічию 3:3. Харків'янам вдалося врятуватися від поразки на третій доданій хвилині гри. А лучани тричі вели в рахунку, але в підсумку не зуміли завоювати три очки.

Після матчу наставники команд Ігор Рахаєв і Віталій Кварцяний не змовляючись зазначили, що їх футболісти діяли аж надто підозріло.

Як іронічно, у властивій собі манері, заявив Кварцяний, футболісти його не попередили, що будуть грати в такий футбол, який був на полі до завершення матчу.

"Вся команда грала у щось незрозуміле для мене. Головний тренер щось повинен знати, а не здогадуватися. Я з першої хвилини подумав, що матч буде товариський. Сьогодні футболісти грали в якийсь окремий футбол, який я не знаю. Мені б сподобалася більше агресивна і динамічна гра, а не парк культури у виконанні двох команд. Може, воно само по собі вийшло, але мені ще з перших хвилин прийшла думка... Я не зрозумів, чому вони пішки катали м'яч, немов бразильські ветерани", - зазначив наставник волинян.

Читайте також: Скандал в "Говерлі": Шуфрич-молодший звинуватив футболіста в "здачі" матчів

Ігор Рахаєв і зовсім сказав, що не вимовив вголос його колега Кварцяний.

"Таке відчуття, що футболісти ставлять на тоталізаторі. Граємо сплесками... Ніби на тренуваннях робимо одне, а в грі виходить зовсім інше", - заявив тренер харків'ян.

При цьому він додав, що можливо на таку гру вплинула фінансова ситуація в команді, адже в "Металісті" є заборгованість по зарплаті.

"У першу чергу, потрібно переговори з футболістами, а деяким треба переглянути своє ставлення до футболу. Так не можна ставитися до своєї справи", - уклав харків'янин.

"Металіст" залишився на 5-му місці в турнірній таблиці, а "Волинь" перемістилася на 8-му сходинку. При цьому теоретично обидві команди мають шанси на потрапляння в зону Ліги Європи.

Завдяки двом голам у поєдинку Ерік Бікфалві з Волині наздогнав динамівців у бомбардирських перегонах. На рахунку румунського півзахисника - 14 голів. Стільки ж - на рахунку Артема Кравця та Андрія Ярмоленка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі