У "Металіста" залишилося чотири місяці заборгованості перед гравцями

Поділитися
У "Металіста" залишилося чотири місяці заборгованості перед гравцями Бойцан пообіцяв, що гравці отримають свої гроші © ФК Металіст
У харківському клубі обіцяють погасити всі борги по зарплаті.

Спортивний директор "Металіста" Олександр Бойцан розповів про фінансову ситуацію в харківському клубі. За словами Бойцана, всі заборгованості перед гравцями будуть планомірно погашені.

"У нас є план, який я озвучив перед гравцями ще до Нового року. Він виконується. Хто готовий працювати в такому режимі, той зараз тут, на зборі, хто не готовий - вже залишив команду. Зараз заборгованість перед футболістами становить чотири місяці. Щомісяця ми будемо погашати місяць заборгованості. У якомусь із місяців плануємо погасити відразу два місяці. Важко всім - і керівництву, і футболістам. Але нам треба грати", - сказав Бойцан в коментарі телеканалу "Футбол 1".

За словами спортивного директора "Металіста" з фінансуванням міжсезонних зборів у клубу немає жодних проблем: "Перший збір повністю сплачений. Проведена передоплата за другий, а в найближчі дні будуть перераховані кошти за проживання на ньому. Так що в цьому плані немає абсолютно ніяких проблем".

Нагадаємо, наприкінці минулого року повідомлялося про те, що "Металіст" почав виплачувати борги - футболісти отримали одну зарплату.

Читайте також: Курченко пообіцяв гравцям "Металіста", що "все буде добре"

Осінню частину сезону "Металіст" завершив на одинадцятому місці в українській Прем'єр-лізі. Харків'яни набрали 11 очок у 16 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі