У матчі з Литвою перервалася рекордна серія збірної України

Поділитися
У матчі з Литвою перервалася рекордна серія збірної України Збірна України не впоралася з насиченою обороною Литви
У заключному поєдинку в 2014 році "синьо-жовті" не змогли впоратися з насиченою обороною збірної Литви. Хоча глядачі на НСК "Олімпійський" чекали більшого.

Товариська гра між збірною України та Литви, яка відбулася 18 листопада в Києві на НСК "Олімпійський", була перервана рекордна безнічийна серія української команди, склала 11 ігор.

В останній раз українці йшли з поля як йдеться зі світом 10 вересня 2013 року, коли в Києві на НСК "Олімпійський" теж не забили, але і не пропустили у зустрічі з Англією. Той матч проходив в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2014. Після того поєдинку збірна України зазнала дві поразки і здобула 9 перемог.

Попередня рекордна серія без нічиїх сталася при Йожеф Сабо в 1996-97 роках, і тривала 9 матчів. Тоді українці тричі програли і шість раз відсвяткували перемогу.

Читайте також: Ротань готовий пожертвувати видовищною грою заради результату збірної України

Після матчу відбіркового турніру Євро-2016 проти Люксембургу, який відбувся 15 листопада і завершився перемогою "синьо-жовтих" 3:0, Йожеф Сабо був обурений грою команди в захисті. За словами екс-наставника українців, півзахист повністю провалила оборонні дії, забувши про допомогу захисникам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі