У матчі з Білоруссю збірній України буде важче, ніж супернику - Фоменко

Поділитися
У матчі з Білоруссю збірній України буде важче, ніж супернику - Фоменко Фоменко вважає, що його команді буде нелегко в матчі з Білоруссю
8 жовтня збірна України зіграє чи не найголовніший матч в 2014 році. Адже у випадку чергової невдачі у відбірному турнірі Євро-2016, нагнати відставання від опонентів буде вкрай важко.

В майбутньому матчі з Білоруссю, який відбудеться 9 жовтня в Борисові, збірній України буде важче, ніж супернику.

Таке припущення зробив головний тренер українців Михайло Фоменко. За його словами, футболісти, які брали участь у протистоянні чемпіонату Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем" (0:1), просто не встигнуть повністю відновитися після напруженого двобою. Притому, що всі представники збірної Білорусі не були зайняті в іграх за свої клуби в уїк-енд.

"У цьому плані ми будемо перебувати в різних умовах з нашим суперником, і йому напевно легше. Тим більше, враховуючи, скільки було віддано фізичних сил і емоцій футболістами, які брали участь у матчі "Динамо" - "Шахтар". Але маючи досвід, ми, впевнений, знайдемо для хлопців потрібні слова, щоб вони за рахунок свого характеру зуміли прибрати емоційні надмірності, і в результаті були готові до гри з білорусами на сто, а то й більше відсотків", - цитує Фоменка видання dynamo.kiev.ua.

Читайте також: Поразка від Словаччини відкинула Україну на дві позиції в рейтингу ФІФА

Нагадаємо, у центральному поєдинку 8-го туру Прем'єр-ліги було задіяно близько 10 кандидатів у збірну України.

Фоменко нагадав, що перед його командою як і раніше стоїть завдання виходу на чемпіонат Європи-2016. Для цього, нагадаємо, українцям слід фінішувати у двійці кращих. Втім, зробити це буде важко, адже і білоруси теж націлені на участь в Євро.

"Збірна Білорусі - один з колективів, який ставить завдання виходу у фінальну частину Євро-2016. До речі, ми помилилися, коли говорили, що в нашій групі дві команди - Іспанія і Люксембург - стоять окремо. Виявляється, Люксембург теж б'ється, це непроста команда, ми переконалися в цьому, коли переглядали останню гру з її участю", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що саме в матчі з Люксембургом збірна Білорусі втратила очки в першому турі. Українці ж програли Словаччині 0:1, тому в турнірній таблиці знаходяться нижче майбутнього суперника.

Раніше повідомлялося, що у перший день зборів розташування збірної залишило двоє футболістів - Олександр Рибка і Євген Селезньов отримали невеликі пошкодження і не зможуть допомогти команді в майбутніх поєдинках. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі