У матчі проти Кіпру Фоменко планує задіяти максимум гравців

Поділитися
У матчі проти Кіпру Фоменко планує задіяти максимум гравців Фоменко задоволений роботою своїх підопічних на тренуваннях © football.ua
Головний тренер збірної поскаржився на брак ігрової практики, а також зазначив, що Кіпр не є слабким суперником.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко поспілкувався зі ЗМІ перед товариським матчем проти Кіпру, який відбудеться 24 березня в Одесі.

"Позавчора ми провели відновлювальне заняття, так що вчора на цьому зборі відбулося перше повноцінне тренування. Ті хлопці, які тренувалися, працювали з великим бажанням. Претензій до них у цьому плані немає. Але позначається та обставина, що в цьому році в чемпіонаті України матчів зіграно ще замало. Так що у хлопців є брак ігрової практики. Але перед Євро-2016, думаю, такої проблеми не буде. Хлопці чудово розуміють, що такі змагання можуть трапитися раз в житті, і тому відповідним чином працюють", - зазначив Фоменко.

Головний тренер збірної розповів, що хотів би грати проти більш сильних суперників, ніж Кіпр, але бажаючих зустрічатися з українською збірною не так багато: "Ми ще не на такому рівні, щоб всі хотіли з нами грати. Ми вибирали суперників з того, з чого була можливість вибирати. Те ж саме стосується наших опонентів під час збору безпосередньо перед Євро-2016. Ми хочемо зіграти і з тими, і з іншими, але вони з нами грати не хочуть...

У той же час у складі Кіпру три людини грають в чемпіонаті Греції, інші футболісти представляють різні європейські ліги. Так що це не той Кіпр, про який можна сказати, що це слабка команда".

У грі проти Кіпру Фоменко планує використовувати всі заміни: "Ми можемо зробити шість замін. Думаю, всі вони завтра будуть використані".

За словами головного тренера збірної, Денис Бойко та Олег Гусєв, у яких були проблеми зі здоров'ям, у матчі проти Кіпру будуть готові вийти на поле.

Крім того, Фоменко розповів про роль Анатолія Тимощука у збірній: "Тимощук сам по натурі товариський хлопець. Від нього, від Руслана Ротаня багато в чому залежить мікроклімат в команді. А будь-яка робота може бути виконана тільки якщо є згуртований колектив".

Матч проти Кіпру пройде на стадіоні "Чорноморець" і розпочнеться о 21.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі