У Маркевича є пропозиції від клубів

Поділитися
У Маркевича є пропозиції від клубів Маркевич може поїхати за кордон © ФК Днепр
Але глава комітету збірних ФФУ поки не отримав пропозицію, яка йому б підійшла.

Мирон Маркевич, який займає посаду голови Комітету національних збірних ФФУ, розповів про те, що у нього є пропозиції по роботі тренером.

"У мене є пропозиції очолити команди, але вони мені не підходять. Я повинен бути впевнений, що це серйозний проект, а просто пограти у тренера я не хочу. Якщо буде проект з амбіціями, з хорошим фінансуванням, як це було в "Металісті", з підтримкою керівництва, тоді я погоджуся. А так просто йти - не хочу. Краще буду працювати з дітьми у себе в школі", - сказав Маркевич.

"Чи з'явиться такий проект в Україні? Ну чому ж не з'явиться? Все можливо. Ні-ні, та й буде щось гідне. Але цілком імовірно, що я погоджуся поїхати за кордон", - також зазначив екс-тренер "Дніпра".

Нагадаємо, влітку Маркевич пішов з "Дніпра", після чого отримав роботу в ФФУ. Раніше тренер вже заявляв, що відмовився від кількох пропозицій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі