У команді Усика заявили про те, що проведення бою проти Гассієва в Росії неприйнятно

Поділитися
У команді Усика заявили про те, що проведення бою проти Гассієва в Росії неприйнятно Бій Усик - Гассієв не відбудеться в Росії © K2 Promotions
Українська сторона не може прийняти пропозицію росіян.

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів про організацію бою Олександра Усика (14-0, 11 КО) з Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО).

"WBSS надіслала нам листа, в якому повідомила, що існує інтригуюча пропозиція від російської сторони з приводу проведення фіналу у липні в Москві. Ми докладно виклали аргументацію, чому для нас це неприйнятно.

По-перше, з причини того, що існує наказ міністра спорту про те, що українські спортсмени не можуть ні тренувальні, ні змагальні заходи проводити на території Російської Федерації. По-друге, Усик був народжений в Криму, а пізніше переїхав на континентальну Україну після певних подій.

Також ми відзначили, що Усик вже боксував на території суперника в рамках WBSS – з Марко Хуком в Берліні і Майрісом Брієдісом в Ризі. Тобто пояснили, що територія суперника нас не лякає, але в даній ситуації ми не можемо прийняти цю пропозицію.

Для того, щоб бій у Москві відбувся, необхідна згода всіх учасників процесу. З нашого боку – це Олександр Усик та Олександр Красюк, тобто я, який діє від імені K2 Promotions. І ми такої згоди абсолютного точно не давали", - заявив Красюк.

Нагадаємо, спочатку фінальний поєдинок WBSS повинен був відбутися 11 травня в Саудівській Аравії, однак через травму ліктя Олександра Усика був перенесений на літо.

Раніше повідомлялося про те, що Росія подала заявку на проведення бою Усик - Гассієв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі