У команді нового президента ФФУ Павелка залишилися люди з колишнього керівництва

Поділитися
У команді нового президента ФФУ Павелка залишилися люди з колишнього керівництва У Будинку футболу залишилися майже всі ті ж люди
Майже половина віце-президентів Федерації футболу України вже працювали в стінах Будинку Футболу. Більш того, багато хто ще і пов'язані з колишньою українською владою Януковича.

Після того, як новим президентом Федерації футболу України став Андрій Павелко, визначені і ті, хто буде працювати в його команди на високих посадах. Рішенням Конгресу, який відбувся в Будинку футболу, на дві посади першого віце-президента були обрані Олександр Бандурко та Вадим Костюченко. За них проголосували одноголосно. Раніше першим віце-президентом був Анатолій Попов, який, до речі, був відсутній на засіданні, і все той же Бандурко.

Також стали відомі імена віце-президентів, на посаду яких раніше висувалася 11 осіб (Володимир Лашкул, Ігор Кочетов, Володимир Авраменко, Василь Орлецький, Ігор Гатауллін, Віталій Пилипенко, Віктор Межейко, Михайло Ланьо, Олександр Кудацький, Вадим Костюченко та Олег Шкреба). В результаті ними стали Лашкул, Ланьо, Куніцин, Межейко, Кочетов, Шкреба, Орлецький.

Примітно, що майже всі люди, які стали віце-президентами головній футбольній організації країни, які раніше працювали в стінах або Будинку Футболу, або очолювали федерації на місцях. Також цікавий і той факт, що багато хто з керівників українського футболу, пов'язані з попередньою владою - а саме Партією регіонів.

Якщо Олександр Бандурко - це просто людина з оточення Григорія Суркіса, а заодно і бувалий керівник ФФУ, то інші віце-президенти виділяються і за іншими показниками.

Так, Вадим Костюченко, зробив непогану кар'єру в СДПУ (О), трохи пізніше був відправлений адміністрацією Януковича керівництво Деснянського району Києва. Додамо, що Костюченко працював у структурі "Динамо" на посаді віце-президента зі зв'язків з громадськістю.

"Відзначився" і Віктор Межейко: його підозрювали у сприянні титушкам під час Евромайдана в Запоріжжі. Однак поки що у справі не поставлена крапка.

Додамо, що Ігор Кочетов, Василь Орлецький та Михайло Ланьо очолювали відповідно федерації в Києві, Чернівецькій і Закарпатській областях. Також Ланьо є членом депутатської групи "Воля народу", до якої входять майже усі екс-члени фракції Партії регіонів.

Нове керівництво спробувало оновити склад Виконкому ФФУ, однак поки справа обмежилася лише введенням у його склад екс-футболіста і головного тренера "Динамо" Олега Лужного, який представляє Волинську область, а також спортивного журналіста і редактора газети "Футбол" Артема Франкова.

Попередній президент ФФУ Анатолій Коньков пропрацював на своїй посаді два роки, по суті пішовши з посади голови Федерації в кінці грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі