У Китаї зірвався трансфер лідера "Шахтаря" Бернарда – ЗМІ

Поділитися
У Китаї зірвався трансфер лідера "Шахтаря" Бернарда – ЗМІ Бернард міг перейти в китайський клуб © ФК Шахтер
Бразилець міг продовжити кар'єру в Китаї.

Донецький "Шахтар" в нинішнє трансферне вікно планував продати бразильського півзахисника Бернарда в Китай, але перехід провалився, повідомляє Daily Mail.

Назва клубу не уточнюється. Раніше повідомлялося про інтерес до 25-річного хавбека з боку "Хебей Чайна Форчун" і "Цзянсу Сунін".

Варто відзначити, що поточна угода Бернарда з донеччанами закінчується влітку 2018 року. У цьому сезоні на його рахунку 24 матчі, 9 голів і 3 передачі в усіх турнірах.

Також повідомляється про те, що "Шахтар" взимку цікавився японським вінгером португальського "Портимоненше" Сеєй Накадзимой, але не зміг його придбати.

За інформацією Record.pt, "гірники" зробили пропозицію у розмірі 10 мільйонів євро за японця. Спочатку саме ця сума була прописана в якості суми відступних за Накадзиму.

Але "Портимоненше" відповів на запит "Шахтаря" відмовою, мотивуючи своє рішення тим, що клаусула гравця зросла до 20 мільйонів євро.

Після 19-ти зіграних турів української Прем'єр-ліги "Шахтар" йде на першому місці в турнірній таблиці, випереджаючи "Динамо" на три очки.

Нагадаємо, що "Шахтар" продовжує свої виступи в плей-офф Ліги чемпіонів, де суперником команди Фонсеки стала італійська "Рома".

Раніше повідомлялося, що Бернард зацікавив європейських топ-клубів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі