У КХЛ стурбовані ситуацією у Донецьку і можуть не допустити "Донбас" до змагань

Поділитися
У КХЛ стурбовані ситуацією у Донецьку і можуть не допустити "Донбас" до змагань Донецька команда може виявитися вигнанцем у Лізі, якою керує Росія © hcdonbass.com
Президент Континентальної хокейної ліги чи то жартома, чи то серйозно запропонував перевести "Донбас" на територію Криму. У Донецьку ж обіцяють, що "тут все заспокоїться" після президентських виборів.

Президент Континентальної хокейної ліги Олександр Медвєдєв стурбований політичними подіями в Україні, тому в його організації готують кілька варіантів календаря на майбутній сезон. Судячи з усього, і той, що буде без участі єдиного представника України в КХЛ донецького "Донбасу".

"Якщо російським чоловікам у віці від 16 до 60 років забороняють в'їжджати в Україну, як зможуть команди КХЛ їздити до "Донбасу" у гості? Звичайно, дуже не хотілося б втрачати клуб через політичні події всередині сусідньої країни. Але які варіанти? Пропонувати їм провести всі домашні матчі на нейтральній арені? Одного разу я пожартував щодо переїзду "Донбасу" до Криму. Це було ну дуже болісно сприйнято. Але в нинішніх умовах як можна говорити про участь команди у чемпіонаті КХЛ?", - запитує керівник Медвєдєв у коментарі для російського видання "Спорт-Експрес".

Втім, зі кілька годин йому відповів президент "Донбасу" Борис Колесніков, який підкреслив: впевнений, що ситуація у Донецьку і всій Україні після президентських виборів стабілізується.

"Жодних офіційних документів про це КХЛ ми не отримували. Востаннє ми спілкувалися з Медвєдєвим кілька тижнів тому - ніякої мови про наше виключення не вели", - наводить vesti.ua слова Колеснікова.

"Якщо раптом нам заборонять проводити домашні матчі у Донецьку, то це буде удар по уболівальникам і грати на виїзді сенсу не буде. Але я сподіваюся на вирішення ситуації на сході України політичними методами. Що після виборів президента України все заспокоїться не тільки в Донецьку, але й у всій країні. До старту сезону ще три з половиною місяці, і я впевнений, що календар будуть верстати з урахуванням нашої команди", - зазначив Колесніков.

При цьому керівник українського клубу підкреслив, що повною мірою питання має прояснитися в кінці травня на зустрічі представників команд КХЛ.

Нагадаємо, що наприкінці минулого сезону "Донбас" був змушений провести кілька домашніх матчів на нейтральному майданчику - у словацькій Братиславі. Рішення приймала безпосередньо КХЛ, проте врешті-решт, після низки звернень і висловлення невдоволення з боку "Донбасу", донеччани зіграли на своєму льоду у Донецьку.

Відзначимо, що у КХЛ з нового сезону буде виступати фінський клуб "Йокерит", який пов'язують з соратниками і ставлениками Володимира Путіна братами Ротенбергами.

Примітно, що через деякий час після закінчення сезону, в якому перемогу здобув магнітогорський "Металург", у "Донбасі" неодноразово повідомляли про підписання контракту з низкою виконавців, у тому числі і тих, що представляють Європу та Північну Америку. !zn

Читайте також:

Тренер "Донбасу" спростував інформацію про заборгованість з зарплатні у клубі

Російський тренер "Донбасу" закликав не вірити "інформаційній війні"

НХЛ сподівається в найближчому майбутньому відродити Кубок світу з хокею

Українські хокеїсти завершили чемпіонат світу розгромом збірної Кореї (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі