У "Кайраті" задоволені професіоналізмом Тимощука

Поділитися
У "Кайраті" задоволені професіоналізмом Тимощука Тимощук є гравцем основи "Кайрата" © ФК Кайрат
Ветеран українського футболу може підписати новий контракт з клубом з Казахстану.

Керівник казахстанського "Кайрата" Кайрат Боранбаєв заявив, що в клубі задоволені професіоналізмом українського півзахисника Анатолія Тимощука.

"У Тимощука закінчується півторарічний контракт. Ми домовилися, що в кінці сезону сядемо і будемо разом вирішувати, що далі. Скажу лише, що ми абсолютно задоволені його роботою.

Тимощук і Аршавін тренуються як всі. Більше того, вони з Аршавіним іноді залишаються і займаються більше за інших. Приходять раніше, йдуть пізніше. Ставляться до своєї справи як професіонали. Як футболісти, які розуміють, що їм вже не 25 років, і їх організми вимагають більш ретельного догляду", - сказав Боранбаєв.

"Тимощук і Аршавін на своєму прикладі показали місцевим гравцям, як треба ставитися до своєї роботи. До тренувань, режиму, відновлення, поведінки поза полем. Саме тому вони у своєму віці прекрасно себе почувають. Ми і самі з їх допомогою вчилися, відкривали для себе нові речі. Які? Багато деталей, пов'язаних з поїздками на виїзні матчі, організацією життя команди в них", - також зазначив Боранбаєв.

Нагадаємо, 37-річний Тимощук перейшов в "Кайрат" в липні 2015 року. Разом з командою він виграв Кубок Казахстану, Суперкубок Казахстану, а також двічі ставав срібним призером чемпіонату країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі