У Катару можуть відібрати ЧС-2022 з футболу – ЗМІ

Поділитися
У Катару можуть відібрати ЧС-2022 з футболу – ЗМІ Турнір повинен пройти взимку 2020 року © twitter.com
Наступний чемпіонат світу може пройти не в Катарі.

ЧС-2022 в Катарі знаходиться під загрозою зриву. Катарці були викриті у використанні піар-компаній і колишніх агентів ЦРУ для дискредитації заявок інших країн (Австралії і США) при виборі країни-господині чемпіонату світу, повідомляє Sunday Times.

Передбачається, що метою акції Катару було створення у країнах-конкурентах враження того, що громадськість не підтримає проведення чемпіонату світу.

"Якщо Катар порушив правила, то він не повинен проводити чемпіонат світу. У такому разі ФІФА повинна розглянути Англію як можливу господарку турніру", – цитує видання екс-главу Англійської футбольної асоціації Девіда Трісмана.

Нагадаємо, чемпіонат світу в Катарі відбудеться в листопаді-грудні 2020 року. Відзначимо, що замість звичних 30-31 дня світовий форум триватиме всього 28 днів, щоб у меншій мірі торкнутися європейських чемпіонатів.

Раніше стосовно заявки Катару на проведення чемпіонату світу йшло розслідування про корупцію, однак після двох років слідства звинувачення були зняті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі