У "Хайдуку" назвали умови продажу Артема Мілевського

Поділитися
У "Хайдуку" назвали умови продажу Артема Мілевського Артем Мілевський забив за "Хайдук" два голи © hajduk.hr
Український форвард влітку підписав контракт з хорватським "Хайдуком", і за останній місяць провів кілька цікавих матчів.

Український форвард Артем Мілевський, незважаючи на запевнення в бажанні продолать повернення на колишній рівень у складі хорватського "Хайдука", може змінити команду в зимове міжсезоння.

минулого тижня менеджер гравця Олександр Панков зазначив, що керівництвом клубу було вирішено тимчасово не продавати українську зірку. Однак, судячи з усього, ситуація зміниться найближчим часом.

Президент команди зі Спліта Мартін Брбич підтвердив, що Мілевський є цінним гравцем для "Хайдука", але при цьому назвав умови для його продажу.

"У нас є деякі плани, але якщо до 25-го січня нам не вдасться нікого продати, то доведеться розглядати пропозицію і по Мілевському. Якщо нам запропонують за українця два мільйони євро, то ми його продамо", - цитує Мартіна Брбича Slobodna Dalmacija.

Нагадаємо, що Панків стверджував, що його підопічним цікавилися в клубах Італії та Південної Кореї. Також Мілевського хотіли бачити в Індії, проте такий варіант Панків не сприймає.

У нинішньому сезоні Мілевський провів за "білих" 10 матчів, забивши в них 2 голи і віддав 5 гольових передач.

Читайте також: Коноплянка відправиться не до Італії, а Прем'єр-лігу Англії - ЗМІ

Напередодні стало відомо, що український футбольний талант Владлен Юрченко може перейти на правах оренди з німецького "Байєра" австрійський "Рапід". Для 20-річного півзахисника важливо отримувати ігрову практику, якої йому не вистачає в Леверкузені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі