У грудні Усик може провести бій в Україні

Поділитися
У грудні Усик може провести бій в Україні Усик може провести бій в Україні в статусі чемпіона © polsatsport.pl
Український боксер поки що навряд чи буде об'єднувати пояса.

Свій наступний бій чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик може провести в Україні. Про це повідомив промоутер боксера Олександр Красюк.

"Звичайно, варіант проведення об'єднавчого бою з Денисом Лебедєвим можливий, але далеко не в самому найближчому часі. У чемпіона світу за версіями WBA Super і IBF Лебедєва попереду два обов'язкові захисти. Чемпіон світу за версією WBC британець Тоні Белью теж зайнятий: 15 жовтня він буде проводити бій в Ліверпулі. Крім того, у Белью теж є обов'язковий претендент - володар звання чемпіона WBC Silver латвієць Майріс Бріедіс.

Так що ні про які домовленості з нашими потенційними суперниками мова поки не йде. В української команди є 90 днів до обов'язкового захисту. До цього терміну ми вправі вибрати для добровільного захисту будь-якого суперника з топ-15 рейтингу WBO.

Нам надійшла пропозиція від американського телеканалу HBO, але не виключено, що наступний поєдинок відбудеться у грудні в Києві. Звичайно ж, більше хотілося б, щоб Саша постав в статусі чемпіона світу перед своїми уболівальниками", - зазначив Красюк.

Нагадаємо, раніше головний тренер Усика Джеймс Алі Башир заявив, що через два роки українець може перейти в суперважку вагу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі