У "Говерлі" вже майже рік не платять зарплату - футболісти

Поділитися
У "Говерлі" вже майже рік не платять зарплату - футболісти Максим Шацьких (ліворуч) розповів, як його команді не платять зарплату © fcgoverla.uz.ua
Лідери "Говерли" Максим Шацьких, Андрій Хомин, яких нібито за дзвінком віце-президента, усунули від ігор, розповіли про фінансові проблеми в команді.

Футболісти "Говерли" Максим Шацьких, Андрій Хомин, які, за їх словами, потрапили в немилість керівництва клубу, і тепер не виходять на футбольне поле, а лише тренуються, розповіли, що вже рік в ужгородській команді не платять зарплату.

Шацьких і Хомин пояснили, що мають на увазі: зароботок вони отримують досить маленькими частинами і дуже рідко.

"Тут все як відбувається: граєш місяць, тобі кажуть: "гроші будуть на наступному тижні". Чекаємо – нічого. І так кілька разів. Потім раз – дали півзарплати, через місяця півтора-два – ще півзарплати. Ось так і набігає рік боргів", - цитує Хомина football.ua.

Приблизно той же розповів і Шацьких: він додав, що подібна ситуація існує вже майже рік.

"Що-то, звичайно, давали, але якось незрозуміло - частина одного місяця, ще якийсь шматочок другого. Наведу простий приклад: у клубі немає прання. Тобто брудну форму ми відвозимо додому і стираємо самі. Годують виключно в день виїзду на матч. Живемо за принципом "повний пансіон за свій рахунок", - розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспесс в Україні" Шацьких.

Обидва футболісти додали, що в їх досить багатою на клуби кар'єрі не було таких ситуацій, як у "Говерлі". Навіть у київському "Арсеналі", де виступали і Шацьких, і Хомин, в певний момент футболістам повідомили, що грошей немає і команда припиняє своє існування. "А тут - одні обіцянки. Помилкові", - резюмував Хомин.

Нагадаємо, що віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич в розмові в роздягальні звинуватив досвідчених футболістів у здачі матчу з "Зорею", в якій ужгородці втратили перемогу на останніх хвилинах ігрового часу. Трохи пізніше стало відомо, що головний тренер команди В'ячеслав Грозний відсторонив від матчів Олега Герасим'юка, а також Шацьких і Хомина.

В рамках 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Говерла" зазнала розгромної поразки від "Динамо" 0:6 на НСК "Олімпійський" в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі