У фіналах Ліги чемпіонів і Ліги Європи застосують систему автоматичного визначення гола

Поділитися
У фіналах Ліги чемпіонів і Ліги Європи застосують систему автоматичного визначення гола При фіксації голів тепер не буде виникати помилок © therakyatpost.com
В УЄФА хочуть випробувати систему перед Євро-2016.

Виконком УЄФА ухвалив рішення застосувати систему автоматичного визначення гола вже в поточному сезоні - у фінальних матчах Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

"Було вирішено, що систему автоматичного визначення взяття воріт, яка буде працювати на матчах Ліги чемпіонів з наступного сезону, випробують вже в цій кампанії на фіналах Ліги чемпіонів і Ліги Європи - в Мілані і Базелі відповідно", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті УЄФА.

Фінал Ліги Європи в 2016 році пройде 18 травня, а фінал Ліги чемпіонів - 28 травня.

Також нагадаємо, що в січні цього року було підтверджено, що технологія визначення гола буде використана на чемпіонаті Європи-2016, який пройде у Франції.

Читайте також: Десять правил футболу можуть бути змінені

Крім того, на Виконкомі УЄФА було прийнято рішення про призначення виконуючим обов'язки генерального секретаря європейського футбольного союзу Теодора Теодорідіса, який замінив на цій посаді Джанні Інфантіно. Швейцарця, нагадаємо, обрали президентом ФІФА 26 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі