У ФІФА назвали умови позбавлення РФ права на проведення ЧС-2018

Поділитися
У ФІФА назвали умови позбавлення РФ права на проведення ЧС-2018 У ФІФА назвали умови позбавлення РФ права на проведення ЧС-2018 © FIFA
Повинні бути докази факту отримання хабарів в ході виборів країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 року в Росії та Катарі.

Якщо знайдуться докази факту хабарів під час виборів країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 року в Росії і Катарі, то ці країни можуть позбудеться права на проведення чемпіонатів світу з футболу 2018 і 2022 року.

Про це розказав голова комісії з аудиту ФІФА Доменіко Скеля, передає видання Sonntagszeitung.

"Повинні бути факти доказу отримання хабарів в ході виборів країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 року в Росії та Катарі. Якщо подібні докази знайдуться, то підсумки виборів можуть бути скасовані", - заявив Скеля.

27 травня у швейцарському Цюріху були затримані сім високопоставлених чиновників ФІФА за підозрою в корупції. Одночасно з цим стало відомо, що швейцарська поліція порушила кримінальну справу у зв'язку виборів країн-організаторів ЧС-2018 і ЧС-2022.

7 червня Доменіко Скеля повідомив, що перевірка документів голосування з вибору господарів ЧС-2018 і 2022 завершена, а порушень з даного питання виявлено не було.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі