У ФФУ заявили, що гравці з чемпіонату Росії не викликані в збірну тільки зі спортивних причин

Поділитися
У ФФУ заявили, що гравці з чемпіонату Росії не викликані в збірну тільки зі спортивних причин Представники РФПЛ не зіграють за збірну України
Українці, які виступають у РФПЛ, у найближчих матчах збірній не допоможуть.

У Федерації футболу України прокоментували рішення головного тренера збірної Михайла Фоменка не викликати гравців російського чемпіонату на найближчі товариські матчі проти Кіпру та Уельсу.

"Це рішення тренерського штабу. Вони не викликані в збірну чисто зі спортивних причин. Ніякої політики тут немає", - сказав у коментарі ТАСС прес-аташе ФФУ Олександр Гливинський.

У той же час Фоменко коментувати таке рішення тренерського штабу поки відмовився. "Поки нічого пояснювати. Все буде на прес-конференції в понеділок", - повідомив Фоменко "Сегодня".

Нагадаємо, раніше офіційні сайти "Рубіна" і "Амкара" повідомили про те, що Андрій Пилявський і Богдан Бутко отримали виклик у збірну України. Однак у списку Михайла Фоменка цих футболістів не виявилося. Як не виявилося там і інших гравців з чемпіонату Росії з досвідом гри в національній збірній України: Євгена Селезньова, Марко Девіча та Олександра Зінченка.

"У випадку з Пилявським і Бутком йшлося про попередні листи - згідно з регламентом, футболістів, які виступають в іноземних чемпіонатах, про виклик до збірної слід попереджати ледве не за два тижні. У листах повідомлялося, що ці футболісти можуть бути викликані в збірну, оскільки потрапили в розширений список. Щоб не виявилося, що вони не готові, якщо знадобляться. Очевидно, на підставі цього прес-служби обох клубів повідомили про те, що ці футболісти викликані в національну команду.

Але вже в понеділок, коли був сформований остаточний склад, "Амкар" і "Рубін" були повідомлені про те, що гравці можуть залишитися в їх розташуванні, щоб без необхідності не приїхали в Україну", - підкреслив Гливинський.

Читайте також: Селезньов, який перейшов в "Кубань", не вважає себе зрадником

Нагадаємо, 24 березня українська збірна зіграє з Кіпром в Одесі, а 28 березня зустрінеться зі збірною Уельсу в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі