У ФФУ розглядають варіант проведення матчу Євро-2016 за межами України

Поділитися
У ФФУ розглядають варіант проведення матчу Євро-2016 за межами України У Люксембурзі українці обіграли місцеву збірну 3:0 © football.ua
На 14 червня у збірної України запланований матч відбіркового турніру чемпіонату Європи проти Люксембургу. Проте цілком імовірно, що його доведеться проводити не у Львові, а на нейтральному полі.

У Федерації футболу України вже зараз розглядають запасні варіанти проведення матчів збірної України, яка бере участь у відбірковому турнірі Євро-2016.

Зокрема, керівники ФФУ тримають в розумі можливе введення в країні воєнного стану. В такому випадку, ближайшийдомашний матч відбору до чемпіонату Європи проти Люксембургу (14 червня, 6-й тур змагань) пройде за межами України, а не у Львові, як було заплановано спочатку. Такий варіант малоймовірний, але все-таки його розглядають. А про що точно можна говорити, так це про те, що 8-го червня команда Фоменка на виїзді проведе контрольний матч з Естонією.

"Ми вивчили міжнародний календар і подивилися, де ми можемо зіграти з Люксембургом. Ми можемо зіграти на території Латвії, тому що збірна цієї країни відіграє 11-го червня, а не 14-го, і можна домовитися", - розповів віце-президент ФФУ Володимир Лашкул телеканалу Футбол 1.

"Ми з головним тренером нашої збірної порадилися, комітет розглянув це питання. 8-го червня ми зіграємо з Естонією, і якщо, не дай Бог, буде введено воєнний стан, то ми залишимося там і зіграємо з Люксембургом. Це прогноз на всякий випадок".

Читайте також: У ФФУ внесли корективи в календар Прем'єр-ліги в інтересах збірної України


Додамо, що в рамках 5-го туру відбору до Євро-2016 Україна на виїзді в Севільї зіграє проти діючих чемпіонів Європи іспанців. Після цього 31 березня у підопічних Фоменко запланований спаринг з Латвією. Він відбудеться у Львові.

На сьогоднішній день збірна України ділить з Іспанією друге-третє місця в групі З кваліфікаційного турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі