У ФФУ підозрюють "Зірку" та "Волинь" у договірному матчі

Поділитися
У ФФУ підозрюють "Зірку" та "Волинь" у договірному матчі "Зірка" обіграла "Волинь" © ФК Зірка
До початку матчу на перемогу "Зірки" було поставлено 54 тисячі доларів.

Матч 15-го туру української Прем'єр-ліги між "Зіркою" та "Волинню" (2:0) потрапив під підозру Комітету з етики та чесної гри ФФУ. Про це повідомив віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов.

"На жаль, до поля зору комітету потрапив матч "Зірка" - "Волинь". Є ознаки, що цей матч міг бути зіграний з фіксованим результатом. Наскільки мені відомо, Віталій Володимирович Кварцяний таку думку висловив в ході своєї післяматчевої прес-конференції", - сказав Кочетов в коментарі сайту "Футбол 24".

Голова комітету також пояснив, що ще до початку матчу на перемогу "Зірки" було поставлено 54 тисячі доларів, а Betfair перестала приймати на нього ставки. Кочетов також підкреслив, що коефіцієнт на перемогу "Зірки" з рахунком 2:0 падав на 45%, і на такий результат "впевнено ставили".

Зазначимо, що Кварцяний після матчу сказав наступне: "Кілька футболістів у другому таймі випали з гри. Будемо вдома розбиратися з ними, зараз не хочу називати прізвища. Вони мене спантеличили, і навряд чи зіграють у матчі з "Динамо". Допустили кілька позиційних помилок, тому що п'ять футболістів недопрацьовували. І в їх психіці є якась байдужість, що мене найбільше насторожує".

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 15-го туру, відео голів, таблиця

Нагадаємо, раніше в ФФУ повідомили, що будуть розслідувати матч Першої ліги "Іллічівець" - "Гірник-Спорт".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі