У ФФУ не планували призначати Шевченка головним тренером збірної

Поділитися
У ФФУ не планували призначати Шевченка головним тренером збірної Шевченко ще може увійти в штаб Фоменка © Dynamo.kiev.ua
За словами президента федерації футболу, легендарний форвард ще недостатньо досвідчений.

Андрій Шевченко не розглядався в якості кандидата на пост головного тренера збірної України. Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Такі чутки ходили. Але ми всі розуміємо, що Андрію ще треба отримати досвід на тренерському терені. Будь-які дружні відносини не повинні переноситися на реальне управління головною командою країни. Тут навіть не було думки, щоб запропонувати Шевченку таку можливість.

Не можна давати привід сумніватися в тренерському штабі Фоменко. У нього максимальний карт-бланш. Ми бачимо, що підтримка Фоменка з мого боку дала можливість нам порадіти в Мариборі", - зазначив Павелко в інтерв'ю програмі "Дніпро-футбол".

Також Павелко підтвердив, що тільки Фоменко може взяти Шевченка своїм асистентом: "Михайло Іванович розуміє, що кожна гра набагато складніше, ніж у відбірковому циклі. Йому необхідно зважити, хто йому потрібен в штабі. Рішення за ним. У нього необмежені можливості по комплектуванню тренерського та адміністративного штабу".

Читайте також: Фоменко вважає, що Шевченко повинен отримати шанс у збірній

Нагадаємо, раніше сам Фоменко заявив, що ще не контактував з Шевченком з приводу можливої співпраці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі