У ФФУ назвали причини скорочення дискваліфікації Ротаня і Зозулі

Поділитися
У ФФУ назвали причини скорочення дискваліфікації Ротаня і Зозулі Зозуля і Ротань зможуть грати вже 15 серпня
Голова Апеляційного комітету заявив, що "ніхто нікого не прощав".

Голова Апеляційного комітету Федерації футболу України Тарас Герула прокоментував рішення скоротити дискваліфікацію Руслана Ротаня та Романа Зозулі з шести до трьох місяців.

"Рішення КДК було абсолютно правильним. Воно передбачало наполовину зменшений термін дискваліфікації від того, що передбачено регламентом (6 місяців замість 12 місяців). На сьогоднішній день змінені правила, і дискваліфікація за таке порушення становить 6 місяців, але це не впливало на рішення Апеляційного комітету. Ми не змінили термінів усунення. Вони залишилися шестимісячними. Єдине, що ми змінили - це частина цього строку, а саме три місяці, визначені, як умовні. Крім того, ми встановили річний іспитовий строк, протягом якого футболісти своєю поведінкою повинні довести, що вони виправилися.

Ніхто нікого не прощав. В даному випадку ми виходили з тієї ситуації, яка сталася, і яка була відображена в апеляційній скарзі. Були враховані і аргументи щодо ставлення на сьогоднішній день футболістів до своїх вчинків і щодо того, яке це покарання несе наслідки. Звичайно, покарання у 6 або 12 місяців - це дуже суттєво. І ми виходили з усіх обставин справи, приймаючи це рішення", - сказав Герула.

Нагадаємо, після матчу 1/2 фіналу Кубка України "Зоря" - "Дніпро" (2:0) гравці "Дніпра" влаштували бійку на полі. Зозуля вибіг на поле з трибун, атакував арбітрів матчу, вдарив асистента головного рефері і спровокував конфлікт. Ротань стрибнув на ногу головному арбітру матчу Анатолію Абдулі. За це Зозуля і Ротань отримали дискваліфікації на півроку, які тепер були скорочені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі