У Федерації хокею України поки не знають, хто стане головним тренером збірної

Поділитися
У Федерації хокею України поки не знають, хто стане головним тренером збірної © superhighway.ru
Президент ФХУ Анатолій Брезвін повідомив, що кандидатура головного тренера буде обговорюватися на відкритому круглому столі з участю спеціалістів та уболівальників 26 травня.

Після того, як кілька тижнів тому головний тренер збірної України з хокею Олександр Годинюк покинув свій пост, підписавши контракт з російським "Соколом", в черговий раз став актуальним питання про пошук нових кандидатів на вакантну посаду.

У Федерації хокею України між тим поки не готові сказати, хто саме очолить національну команду. Більш того, за словами голови федерації хокею україни Анатолія Брезвіна, ні з одним з фахівців не розпочато переговори. Можливі кандидатури стануть відомі після того, як 26 травня відбудеться Відкритий круглий стіл за участю фахівців, представників ЗМІ та вболівальників.

"З питанням щодо призначення нового тренера не можна затягувати, адже нам вже треба потихеньку готуватися до першого етапу олімпійського відбору, який пройде в лютому 2016 року в Японії. Думаю, протягом місяця приймемо рішення. Особисто у мене є на "олівці" пара кандидатів. Але ніяких переговорів з ними ще не велося. Рішення буде прийнято лише після колегіального обговорення під час круглого столу", - цитує Брезвіна "Сьогодні".

Під керівництвом Олександра Годинюка збірна України провела 10 матчів, здобувши перемогу лише в двох з них. На чемпіонаті світу в дивізіоні 1А в Кракові українці програли всі п'ять поєдинків і понизилися в класі. Наступний сезон "синьо-жовті" проведе в третьому за рангом дивізіоні і будуть грати проти Естонії, Румунії, Литви, Великобританії та Хорватії.

Читайте також: Збірна України з хокею залишила топ-20 рейтингу ІІХФ

Влітку 2014 року Олександр Годинюк став восьмим за останні 7 років тренером хокейної збірної України. Тепер же цілком ймовірний варіант, при якому на пост наставника буде призначений фахівець, який раніше не працював з "синьо-жовтими".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі