У Федерації футболу України є кілька варіантів проведення майбутнього чемпіонату

Поділитися
У Федерації футболу України є кілька варіантів проведення майбутнього чемпіонату У Будинку футболу обговорять формат майбутнього чемпіонату © Clive Barda / Royal Opera House
20 квітня власники українських футбольних клубів Прем'єр-ліги обговорять формат проведення сезону-2015/16. У ФФУ готові почути тих, хто замовляє музику.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко повідомив, що в його відомстві вже розробили кілька варіантів для проведення майбутнього чемпіонату Прем'єр-ліги.

За словами чиновника, визначальну роль у формуванні формату змагань та регламенту повинні грати власники клубів.

"Головне зараз - це відверта розмова з власниками клубів. У нас є план на будь-яке рішення, яке вони приймуть. І план "А" і план "B" і план "З" готовий. 8 клубів чотири кола, 10 клубів три кола, 12 клубів два кола і поділ команд на дві групи по 6 команд", - заявив Павелко в інтерв'ю програмі "Великий футбол" на каналі "Україна".

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 20-го туру, відео голів, таблиця, бомбардири


Нагадаємо, сьогодні, 20 квітня, запланована зустріч генеральних директорів і головних тренерів клубів Прем'єр-ліги, а зустріч власників має відбутися по закінченню сезону.

Додамо, що про необхідність по-новому проводити чемпіонат говорили в "Шахтарі", а нещодавно президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що в першості повинні грати тільки ті команди, які можуть забезпечити своє функціонування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі