У другому бою на профірингу Усик зустрінеться з "Діамантом" із Колумбії

Поділитися
У другому бою на профірингу Усик зустрінеться з "Діамантом" із Колумбії Епіфаніо Мендоса (на передньому плані) - серйозний суперник для Усика © Boxingscene
Олександр Усик дізнався ім'я свого наступного суперника у професійній кар'єрі, з яким він зустрінеться через 10 днів у Броварах.

Наступним суперником українського боксера-важковаговика Олександра Усика на профірингу стане досвідчений колумбійський боксер Епіфаніо Мендоса, який отримав прізвисько "Діамант".

Для українця, який лише кілька місяців тому прийняв рішення про перехід у професійний бокс, цей матч стане справжнім випробуванням.

По-перше, його опонент провів за свою кар'єру 50 поєдинків. По-друге, у них він здобув 34 перемоги, 30 з яких нокаутом. Так, у його рекорді є 15 поразок, однак слід зазначити, що Мендоса належить до так званих джорніменів, тобто бійців, які проводять поєдинки з сильними суперниками, і, найчастіше з тими, хто у майбутньому бореться за чемпіонський титул.

Тим більше, що у 2007 році Мендоса зустрічався в матчі за пояс чемпіона світу за версією WBC проти американця Чеда Доусона. Тоді він поступився технічним нокаутом у 4-му раунді, а Доусон фактично почав своє сходження у світовому профібоксі.

Між тим, слід зазначити, що Мендоса вже давно не виходив у ринг - останній бій він провів більше року тому, поступившись нокаутом в 9-й трихвилинці 10-раундового матчу російському проспекту Рахиму Чакхієву.

Нагадаємо, що свій поєдинок Усик проведе 14 грудня у Броварах у ТРЦ "Термінал" в андеркарті зустрічі за титул чемпіона Європи за версією WBO між українцем Олександром Федченком і Ігнасіо Мендосою, однофамільцем і співвітчизником Епіфаніо.

Зазначимо, що матч Усик - Мендоса буде складатися з шести раундів.

Нагадаємо, що 9 листопада у своєму профідебюті олімпійський чемпіон-2012 відправив у п'ятому раунді у нокаут досвідченого мексиканця Феліпе Ромеро.

Заключний етап підготовки до матчу Усик проведе під керівництвом відомого американського фахівця Джеймса Алі Башира, який раніше входив у тренерський штаб Володимира Кличка.

Нагадаємо, що Олександр Усик виступає під прапором промоутерської фірми братів Кличків K2 Promotions. !zn

Читайте також:

Російський чемпіон нокаутував українця Ісмаїла Сіллаха у другому раунді титульного бою

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідою

Кличко отримав відтермінування на два тижні від Світової боксерської ради

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі