У "Дніпрі" заперечують проблеми з фінансуванням і не планують робити ставку тільки на молодь

Поділитися
У "Дніпрі" заперечують проблеми з фінансуванням і не планують робити ставку тільки на молодь Коломойський не буде продавати "Дніпро"
Генеральний директор клубу Андрій Стеценко заявив, що гравці не скаржаться на певні затримки зарплати.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко розповів про ситуацію з фінансуванням в команді, підкресливши, що всі футболісти готові терпіти затримки у зарплаті.

"У клубу немає жодних проблем з фінансуванням. Якщо якісь затримки по заробітній платі гравців і присутні, то ці питання все одно рано чи пізно вирішуються. І не треба спекулювати цим питанням. З моменту моєї зустрічі з футболістами минуло чотири дні. За цей час ніхто з них не заявив, що хоче піти з "Дніпра", в тому числі і з причини затримки заробітної плати. Мабуть, гравці задоволені своїми зарплатами настільки, що вони готові терпіти і певні затримки", - сказав Стеценко в інтерв'ю Glavcom.ua.

Стеценко ще раз зазначив, що Ігор Коломойський не збирається продавати клуб: "Дніпро" був, є і буде. Ігор Коломойський не збирається покидати команду, як і раніше готовий її фінансувати. Можливо, не в таких обсягах, як було зовсім недавно, в зв'язку з економічною ситуацією, що склалася в нашій країні, але я вам відповідально заявляю: "Дніпро" при цьому власнику буде повноцінно жити".

Також, за словами Стеценка, дніпропетровський клуб не буде робити ставку виключно на молодих гравців: "Звичайно, ми будемо залучати молодих гравців до участі в іграх, якщо вони будуть цього заслуговувати, але ми пам'ятаємо одне дуже хороше футбольне прислів'я - "хочеш вилетіти з вищої ліги - зроби ставку на молодь". У нас немає складної фінансової ситуації. Так, ми не будемо в даний час робити великі інвестиції в гравців, але і впадати в іншу крайність не хочемо".

Нагадаємо, раніше Стеценко спростував інформацію про те, що "Дніпро" буде розпущений: "Ні про який розпуск команди не йдеться".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі