У "Дніпрі" ставлять завдання не вилетіти з Прем'єр-ліги

Поділитися
У "Дніпрі" ставлять завдання не вилетіти з Прем'єр-ліги Михайленко буде тренувати "Дніпро" © sport.ua
Дмитро Михайленко сподівається, що молодь в складі дніпровського клубу буде розбавлена досвідченими гравцями.

Виконуючий обов'язки головного тренера "Дніпра" Дмитро Михайленко розповів про ситуацію в клубі і задачі на наступний сезон.

"Якщо скажу, що ситуація зрозуміла, і ми знаємо, в якому складі увійдемо в сезон, це буде неправдою. Є кілька гравців з діючими контрактами - ті ж Влад, Лучкевич, Близниченко, але більшість досвідчених хлопців угоди з клубом не оновили. Чекаємо, чим саме вирішиться ця ситуація. Точніше, не чекаємо, а щоденно працюємо. Так як "Дніпру" заборонили реєструвати нових гравців, придбати кого б то не було ми не можемо. Хіба що втратити", - сказав Михайленко.

"Думаю, що з урахуванням того, що ми починаємо сезон з показником "мінус 9", наш уділ - виживання в чистому вигляді. Керівники дотримуються тієї ж точки зору.

Думаю, що зараз - з урахуванням скорочення до 12 клубів - чемпіонат України буде сильніше торішнього. Пройти такий турнір вчорашніми резервістами виявиться майже непосильним завданням. Але якщо ми розбавимо молодь п'ятьма-шістьма досвідченими виконавцями, юним гравцям буде набагато легше долати стресові навантаження - наприклад, ігри з лідерами та виїзні матчі як такі", - підкреслив тренер.

Також Михайленко зазначив, що Роман Зозуля та Роман Безус в даний момент тренуються з "Дніпром", але "їх подальша доля залишається в їх власних руках". Що стосується Руслана Ротаня, то він відпочиває після Євро-2016, і "говорити поки немає про що".

Читайте також: Гендиректор "Дніпра" заявив, що "клуб існує"

Нагадаємо, Михайленко очолив "Дніпро" після того, як у відставку пішов Мирон Маркевич, який працював з командою в попередні два сезони.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі