У "Дніпрі" присвятили історичну перемогу всім, хто захищає Україну

Поділитися
У "Дніпрі" присвятили історичну перемогу всім, хто захищає Україну © Roman Bezus/Instagram
Мирон Маркевич та його футболісти впевнені, що 14 травня вони грали за всю Україну.

Дніпро виграв у "Наполі" 1:0 у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи зіграє 27 травня у Варшаві у вирішальному поєдинку змагань проти іспанської "Севільї".

Футболісти і тренер дніпропетровської команди подякували глядачів за неймовірну підтримку, зазначивши, що вони зіграли не тільки Дніпропетровськ, а за всю Україну.

"Ми перемогли для тих людей які в нас вірили! Коли я бачив, скільки людей у нас вірять, то розумів, що ми не могли не виграти. Ми зробили диво, ніхто від нас не чекав цього, але я знав, що ми можемо це зробити", - зазначив після матчу в ефірі каналу 2+2 наставник "Дніпра" Мирон Маркевич.

"Не думав, що буде повний стадіон, що приїде вся Україна, але те, що зараз робиться, це неймовірно! Я вірив у Селезньова, і знав, що він зіграє з перших хвилин. Тим більше, що ми його готували. Ми грали для людей і особливо для тих хлопців, які сьогодні в АТО. Упевнений, що вони дивилися гру. Так що, хлопці, це для вас!", - додав Маркевич.

Нагадаємо, що на 57-й хвилині поєдинку нападник "Дніпра" Євген Селезньов головою в боротьбі проштовхнув м'яч у сітку після передачі Євгена Коноплянки з лівого флангу. У час, що залишився дніпряни зіграли зібрано в обороні, маючи кілька шансів в атаці. А особливо надійно провів гру воротар Денис Бойко.

"Гордий за всю Україну і за наш народ, за тих, хто бореться всіма силами за нашу країну. Слава героям", - вигукнув захисник і один з лідерів команди Артем Федецький.

"Дніпро" вперше у своїй історії зіграє у вирішальному матчі єврокубкового турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі