У "Дніпрі" не коментують демарш бразильського захисника Ежидіу

Відео
Поділитися
У "Дніпрі" не коментують демарш бразильського захисника Ежидіу Эжидиу вписався в схеми "Дніпра", але не отримував зарплату © football.ua
Представники бразильці шокували українських любителів футболу: захисник, який так впевнено вписався в схеми команди Мирона Маркевича, залишив її та повернувся на батьківщину.

Бразильський захисник Ежидіу через невиплати зарплати в "Дніпрі" самовільно прийняв рішення залишити команду та повернутися на батьківщину.

У січні дніпропетровці запросили до своїх лав 28-річного лівого флангового бека з бразильського "Крузейру", заплативши за нього 2,5 мільйона євро. Бразилець несподівано швидко вписався в ігрові схеми Мирона Маркевича і почав приносити користь своїй команді, тому його демарш виглядає громом серед ясного неба.

За словами представника Ежидіу, його підопічний не отримав в Дніпропетровську ні копійки. Тому, згідно з нормативними документами УЄФА, він може розірвати контракт. Більш того, юрист бразильця повідомив, що контракт вже розірваний, хоча юридично подібний момент малоймовірний.

У "Дніпрі" поки відмовилися коментувати ситуацію, попросивши дочекатися висновку юристів клубу. Цілком імовірно, що команда і гравець домовляться полюбовно і Ежидіу або повернеться в Дніпропетровськ, або продовжить виступи на правах оренди десь у Європі чи на батьківщині.

Читайте також: "Аякс" - "Дніпро" 2:1 - відео голів

Напередодні стало відомо, що "Дніпро" до кінця сезону втратив свого лідера Романа Зозулю. Нападник травмував коліно у матчі збірної України проти Іспанії, і швидше за все повернеться в стрій не раніше вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі