У "Дніпрі" міркують про звільнення іспанського тренера Хуанде Рамоса

Поділитися
У "Дніпрі" міркують про звільнення іспанського тренера Хуанде Рамоса Хуанде Рамос може покинути "Дніпро" © moskva.com
Інсайдерська інформація з дніпропетровського клубу свідчить про те, що власник "Дніпра" Ігор Коломойський готовий обговорити зі своїми підлеглими і радниками відставку іспанського фахівця, який керує командою три роки.

"Дніпро" повернувся додому з чергового збору в іспанській Малазі, де дніпропетровська команда проходила підготовку до відновлення сезону.

Літак доставив до Дніпропетровська майже всю делегацію клубу. Не прилетів тільки генеральний директор Андрій Стеценко. Його викликав до себе у Швейцарії президент клубу Ігор Коломойський. Ймовірно, зустріч буде присвячено питанню майбутнього головного тренера Хуанде Рамоса в "Дніпрі". На даний момент ймовірність відходу іспанця зі свого поста після закінчення сезону оцінюється як досить висока.

Нагадаємо, що раніше іспанська преса повідомляла про можливий відхід Рамоса, але тільки влітку, після закінчення сезону в Україні.

Зазначимо, що іспанський наставник "Дніпра" напередодні матчів 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Тоттенхема" заявив, що суперник набагато сильнішим за його команду. Поєдинки відбудуться 20 і 27 лютого.

Нагадаємо, Хуанде Рамос, який у 2007 році став третім у рейтингу найкращих тренерів світу, поступившись лише Карло Анчелотті і Алексу Фергюсону, керує "Дніпром" з жовтня 2010 року. З дніпропетровцями Рамос не здобув жодного титулу, двічі дійшовши до півфіналу Кубка України і тричі фінішувавши на четвертому місці у чемпіонаті Прем'єр-ліги. !zn

Читайте також:

Коломойський не відпустив Коноплянку у "Ліверпуль" - ЗМІ

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерли" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі