У "Динамо" вважають, що команді не вистачає удачі

Поділитися
У "Динамо" вважають, що команді не вистачає удачі "Динамо" пропустило один гол © twitter.com/SLBenfica
Гравці київського клубу впевнені, що в Лісабоні показали "непогану гру".

Гравці київського "Динамо" Жуніор Мораєс і Сергій Рибалка прокоментували поразку від "Бенфіки" в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Жуніор Мораєс: "Це поганий результат. Я знаю, у нас були гольові моменти. У мене був шанс змінити ситуацію, і я дуже засмучений, що я не зміг впоратися із завданням, коли пробивав пенальті. Шкодую, що не забив цей пенальті. Мені потрібно попрацювати над цим моментом, добре попрацювати, і я чекаю з нетерпінням наступної можливості. Хоча раніше завжди пробивав пенальті і завжди забивав.

Я вважаю "Бенфіку" сильною командою. Але ми також змогли показати непогану гру. Ми хороша команда, ми також сильні. Але в порівнянні з минулим сезоном ситуація зовсім інша. У нас в команді дуже багато молодих футболістів, які ніколи до цього не грали в Лізі Чемпіонів. Тому нам всім разом потрібно попрацювати над досягненням найкращих результатів. Ми показали кілька хороших моментів. Але, звичайно, це не порівняти з минулим сезоном. Ми намагаємося тримати рівень. Хоч нам потрібно працювати і далі, виправляти помилки і отримувати кращі результати".

Сергій Рибалка: "Звичайно, їхали за результатом. Але як в цій Лізі чемпіонів, так і в чемпіонаті, нам не вистачає удачі. Пенальті... Забили б - побігли б вперед і, можливо, дотиснули б, виграли. Але без успіху грати дуже важко. Поки важко сказати, куди які передачі проходили. Можу тільки сказати, що гравці "Бенфіки" технічні, і з ними важко грати. Пенальті в наші ворота? Думаю, швидше за все, був. Але в інших ситуаціях суддя свистів такі моменти, що... Не знаю. У першому таймі практично всім роздав жовті картки. Що ні фол - то картка. Але що є, то є.

Але я б не сказав, що португальці нас так вже сильно душили, що ми не могли вийти в контратаки. У Дерліса був момент, коли він тікав, були простріли... Подивимося, проаналізуємо ще цю гру. Поки просто настрій пониклий. Шанси? Будемо старатися. Треба виграти хоча б одну якусь гру в групі, а постаратися і дві. Будемо налаштовуватися. Але на душі зараз важко, можна сказати, все втрачено, але потрібно грати, постаратися взяти шість очок і хоча б трохи всім підняти настрій".

Нагадаємо, після чотирьох турів групового етапу ЛЧ "Динамо" набрало лише 1 очко і посідає останнє місце в своїй групі. При цьому у "Бенфіки" і "Наполі" - по 7 очок, а у "Бешикташа" - 6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі