У "Динамо" сподіваються виступити в Лізі чемпіонів краще в наступному році

Поділитися
У "Динамо" сподіваються виступити в Лізі чемпіонів краще в наступному році Ярмоленко вибачився за свою помилку в першій грі © uefa.com
Лідер киян Андрій Ярмоленко впевнений, що команда зробила крок вперед.

Гравці "Динамо" прокоментували виліт з Ліги чемпіонів. Лідер київського клубу Андрій Ярмоленко вибачився перед уболівальниками за свою помилку в першій грі проти "Ман Сіті".

"Хотілося, звичайно, пройти далі, але треба дивитися правді в очі: це протистояння ми програли в Києві. Повинен визнати свою персональну помилку: якщо судити по двом поєдинкам з "Манчестер Сіті", то велику роль у цьому протистоянні відіграв перший пропущений нами в Києві м'яч, де я не встежив за Агуеро. Після цього голу все пішло не так, як ми хотіли і планували. Тому хочу вибачитися перед командою, перед уболівальниками: в нашій невдачі є моя вина", - сказав Ярмоленко в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також він підкреслив, що команда зробила великий крок в цьому сезоні: "Вважаю, що ми виступили гідно. "Динамо" вийшло у плей-офф Ліги чемпіонів вперше за останні 15 років. Ми зробили крок вперед. Не можна 15 років не виходити з групи, а потім ставити завдання виграти Лігу чемпіонів. Треба рухатися крок за кроком. У цьому сезоні один такий крок ми зробили. Сподіваюся, що в наступному році пройдемо ще далі".

Півзахисник Сергій Сидорчук заявив, що 1/8 фіналу - це не планка для "Динамо": "Мабуть найяскравіший момент цього євросезону - це те, що ми вийшли в 1/8. А так... вважаю, що всі матчі, які ми виграли, провели на досить хорошому рівні. І тренери подякували за виконану роботу. Сподіваємося, що в наступному році теж потрапимо в плей-офф. Думаю, що 1/8 фіналу - це не планка для нас".

Читайте також: "Динамо" не впоралося із "Манчестер Сіті" на "Олімпійському"

Нагадаємо, за сумою двох зустрічей "Динамо" поступилося "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі