У "Динамо" немає можливості купити потрібних футболістів - Ребров

Відео
Поділитися
У "Динамо" немає можливості купити потрібних футболістів - Ребров Реброву потрібні нові гравці © football.ua
Наставник киян прокоментував останні результати і стан команди.

"Динамо" зазнало вже дві поразки в Прем'єр-лізі і однієї в Лізі чемпіонів, поступившись "Наполі". Ці невдачі призвели до критики тренерського штабу команди, але головному тренеру Сергію Реброву поки вдається поступово виходити з кризи.

"Я відчуваю на собі ставлення з боку преси та вболівальників. Динамо два рази поспіль ставало чемпіоном, а тут ось одна-дві поразки. Відразу вболівальники і журналісти кричать: "Все, "Динамо" вже не те". Я відчуваю цей настрій у хлопців, і моє завдання підтримати гравців, щоб вони не думали про цей негатив. Я віддаю собі звіт в тому, що робота тренера не вічна. Нікому не відведено певний термін. Головне - робити свою роботу чесно і віддавати всю душу для команди".

"Зараз я бачу зміни в команді в кращу сторону. Сподіваюся, що так триватиме і далі, але для цього самі футболісти повинні розуміти, що те, що ми зробили - це тільки перший крок для того, щоб вийти з того стану, в якому "Динамо" перебувало кілька тижнів тому. Далі треба працювати ще більше", - підкреслив Ребров в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Я на 100% впевнений, що нам потрібно підсилення, однак зараз настали такі часи, коли президент не в змозі запросити тих футболістів, яких я прошу. Ми не можемо брати постійно вільних агентів, а ті заробітні плати, які просять футболісти при переході в "Динамо" - ненормальні. Я вважаю, що якщо різниця у зарплаті у футболістів першої команди стане величезною, то буде дуже складно створити колектив. У "Динамо" є позиції, на яких недостатньо конкуренції. Я це бачу і кажу президенту. Якщо буде можливість, то взимку ми посилимо ці позиції і створимо конкуренцію".

Читайте також: Київське "Динамо" зіграло внічию з "Бешикташем" у Лізі чемпіонів

Нагадаємо, після десятого туру української Прем'єр-ліги "Динамо" посідає другу сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від донецького "Шахтаря" на шість очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі