У "Динамо" немає лідера на полі - Ребров

Поділитися
У "Динамо" немає лідера на полі - Ребров Ребров не бачить в "Динамо" гравця, здатного впливати на настрій партнерів © ua-football.com
Колишній наставник киян впевнений, що українському гранду не вистачає "тренера на полі".

Екс-головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров не бачить лідера у складі українського гранда, як і не бачив його під час своєї роботи в клубі.

"Лідер - це дуже велике і широке поняття. Для мене лідер - це той, хто може на полі бути тренером. Коли може заспокоїти гравця або напхати. Він знає підхід до кожного футболіста і може йому допомогти.

Зараз я бачу, що в "Динамо", як і в мої часи в команді, немає такого гравця, який в потрібний момент може допомогти. Так, Ярмоленко був лідером, він міг витягти команду, забити, віддати гольову передачу. Показати своєю роботою команді, як вона повинна діяти. Але на полі у нас не було лідера, як в свій час був Калітвінцев або Лужний. Зараз є рівень гравців, який трохи вище і трохи нижче. Ті, у яких він вище, показують його, але вони не лідери на полі", - підкреслив Ребров в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, Сергій Ребров в міжсезоння покинув "Динамо" і підписав 2-річний контракт із саудівським "Аль-Ахлі".

Раніше повідомлялося, що Шевченко, Воронін і Ребров потрапили у список найгірших трансферів в історії англійської Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі