У "Динамо" не було установки тільки оборонятися - Ребров

Поділитися
У "Динамо" не було установки тільки оборонятися - Ребров Ребров задоволений тим, що футболісти отримали "серйозний досвід" © UEFA
Головний тренер київського клубу прокоментував нічию з "Наполі" і дострокову втрату шансів на продовження боротьби в єврокубках.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров відповів на запитання ЗМІ після матчу проти "Наполі", який завершився внічию 0:0.

"У нас не було установки тільки оборонятися. Ми намагалися пресингувати, намагалися атакувати, але у нас не виходив перший пас. Ми грали проти сильної команди. Нам потрібно було швидше працювати з м'ячем, щоб більш ефективно їй протистояти. Це найвищий рівень футболу. Ми в цьому турнірі протистоїмо навченим командам, які давно виступають в одному складі і знають, як грати у футбол на такому рівні.

Звичайно, мені шкода, що команда старалась, працювала, але не досягла результату. Повірте, всі ми налаштовувалися на перемогу в сьогоднішньому матчі. Це було видно по настрою хлопців, і вже перші хвилини матчу це теж показали. Ми намагалися вирвати перемогу навіть наприкінці поєдинку, але сил було, на жаль, вже не так багато", - сказав Ребров.

Також Ребров назвав позитивні моменти виступу "Динамо" в нинішній Лізі чемпіонів: "В першу чергу те, що молоді хлопці, які заслужили своєю грою місце в складі, вже отримали серйозний досвід виступу в Лізі чемпіонів. Вони старалися, і, впевнений, у них є майбутнє. Так само як і у "Динамо" U-19, яке сьогодні виграло у "Наполі" і вийшло з групи з першого місця. Вітаю наших юнаків з таким досягненням!

Радий, що у нашого клубу є молодь, є молоді хлопці, які вже зараз можуть замінити футболістів першої команди. За великим рахунком, ми вже можемо думати про попит на наших гравців. Так, ми не набрали в цій Лізі чемпіонів кількість очок, щоб вийти у весняну частину єврокубків, але наші футболісти отримали серйозний досвід. Сподіваюся, ми будемо рости, а команда буде продовжувати омолоджуватися".

Нагадаємо, у Лізі чемпіонів "Динамо" набрало 2 очки в п'яти матчах і вже точно залишиться в своїй групі на четвертому місці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі