У день фатальної аварії екс-футболіст Закарлюка поїхав до Києва, пропустивши тренування

Поділитися
У день фатальної аварії екс-футболіст Закарлюка поїхав до Києва, пропустивши тренування Сергій Закарлюка провів у чемпіонатах України понад 350 матчів © fcarsenal.com.ua
У день трагедії Сергій Закарлюка повинен був допомагати головному тренеру охтирського "Нафтовика" Вадиму Колеснику готувати команду до матчу чемпіонату першої ліги проти "Миколаєва". Однак з якихось причиинам відправився в Київ, а по дорозі назад - розбився в автокатастрофі.

У день фатальної аварії екс-футболіст Сергій Закарлюка відправився в Київ, пропустивши тренування охтирського "Нафтовика", в якому він працював у тренерському штабі.

Команда готувалася до виїзного матчу чемпіонату першої ліги проти "Миколаєва", однак замість цього Закарлюка з якихось причин вирушив у Київ разом з футболістом Русланом Левігою. По дорозі назад, їх "Мерседес" на трасі 278-му кілометрі траси Київ - Харків врізався у вантажівку МАЗ, який стояв на узбіччі: так як основний удар припав на пасажирську сторону, Закарлюка, який сидів на цьому місці, від отриманих травм помер на місці. Левіга був доставлений в лікарню.

Як розповів директор охтирської команди Андрій Полунін, Закарлюка вирішив відправитися в столицю разом з Левігою, який їхав на медичну консультацію.

"Руслан нещодавно був прооперований, їхав на консультацію, призначену на дев'ятій ранку. Чому з ним був Закарлюка? Навіщо зараз про це розповідати? Людини вже немає, - цитує Полуніна газета "Сегодня".

Як повідомляли журналісти ТСН, Левину доставили в лікарню райцентру Велика Багачка. Попередня інформація про оперативне втручання не підтвердилася - у футболіста закрита черепно-мозкова травма.

Читайте також: Ребров і Шевченко обмінялися голами в Матчі пам'яті трьох легенд

Також повідомляється, що "Мерседес", який потрапив у ДТП належав екс-футболіста, а нині менеджеру "Нафтовика" Сергію Мізіну.

За інформацією ЗМІ, в даний момент ведуться переговори, щоб поховати Закарлюку на Байковому кладовищі в Києві, де раніше знайшли спокій пішли в 2014 році футболісти Валентин Белькевич, Андрій Баль та Андрій Гусін.

Додамо, що матч з "Миколаєвом" команда Закарлюки виграла 2:1.

Раніше повідомлялося, що за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження та якщо буде доведена вина водія Руслана Левиги йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі