"У цьому матчі немає фаворита": зірки футболу зробили прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Поділитися
"У цьому матчі немає фаворита": зірки футболу зробили прогноз на фінал Ліги чемпіонів Фінал пройде в Мілані © twitter.com/ChampionsLeague
Хаві ставить на перемогу "Атлетіко", а Роберто Карлос сподівається на успіх "Реала".

Зіркові гравці і тренери поділилися своєю думкою про майбутній фіналі Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться "Реал" і "Атлетіко".

Ікер Касільяс: "Не думаю, що в цьому матчі є фаворит. З власного досвіду можу сказати наступне: коли 16 років тому я грав у фіналі турніру з "Валенсією", всі говорили про те, що фаворитом є наш суперник. Проте ми здобули перемогу з рахунком 3:0. Фінал Ліги чемпіонів - це багато факторів, які пов'язані з матчем. Тут багато нервозності, і все відбувається дуже інтенсивно".

Хаві: "Думаю, що "Атлетіко" забере трофей додому. Вони заслужили це за виконану роботу. Звичайно, це не та філософія гри, яка мені подобається найбільше, але я думаю, що настав момент "Атлетіко". Футбол завжди дає другий шанс, і це повторення фіналу дворічної давності в Лісабоні. Тепер фінал пройде в Мілані, і я думаю, що настав час "Атлетіко".

Роберто Карлос: "У "Атлетіко" відмінна команда, і вони провели чудовий сезон, але "Реал" володіє великим досвідом, і це повинно позначитися у фінальному матчі. Тому сподіваюся на перемогу "Реала" і виграш чергового трофею".

Джанлуїджі Буффон: "Якщо в спорті є справедливість, "Атлетіко" переможе. Два роки тому їм дуже не пощастило в фіналі. Я дуже вірю в те, що в світі спорту тобі дається шанс взяти реванш. Протистояння буде дуже серйозне, тому що у "Реала" більше досвіду в таких матчах. Фаворит? "Реал". Але "Атлетико" - найбільш складний суперник завдяки своїй організованості і стійкості".

Фабіо Капелло: "Я вважав "Реал" одним з головних претендентів на вихід у фінал. Проте за характером "Атлетіко" дещо перевершує "Реал". Сімеоне повністю керує своїми футболістами. Він лідер, і гравці йдуть за ним. Дієго здійснює виключно хорошу роботу, незважаючи на продаж гравців".

Карло Анчелотті: "Реал" повинен постійно контролювати м'яч і діяти точніше в передачах. І команда зуміє мінімізувати свої помилки в обороні тільки в тому випадку, якщо гравці будуть діяти згуртовано. Сімеоне і його гравцям достатньо лише півпомилки, щоб убити тебе".

Читайте також: Букмекери вважають "Реал" фаворитом фіналу Ліги чемпіонів

Фінальний матч Ліги чемпіонів розпочнеться 28 травня о 21.45. Слідкуйте за матчем фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко" в онлайн-трансляції на сайті ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі