У чемпіонаті України з хокею зіграє сім команд

Поділитися
У чемпіонаті України з хокею зіграє сім команд З "Компаньйоном" буде працювати Сеуканд © ХК "Компаньйон"
Київський "Компаньйон" офіційно повертається в чемпіонат і доповнить компанію шести інших клубів.

У новому чемпіонаті України з хокею зіграє сім команд. До київських "Дженералз", "Рапіду", білоцерківського "Білого Барсу", донецького "Донбасу", ХК "Кременчук" та харківського "Витязю" приєднався "Компаньйон".

Раніше участь київського клубу в чемпіонаті була під питанням, однак 9 вересня клуб підписав з Федерацією хокею України договір. Керувати "Компаньйоном" буде досвідчений Олександр Сеуканд. Повідомляється, що склад команди буде сформований з випускників ДЮСШ "Крижинка" 1996-99 років народження. Також наголошується, що клуб затвердив нову емблему та форму. Нагадаємо, "Компаньйон" є чемпіоном країни сезону 2013-2014.

Чемпіонат стартує 25 вересня. У матчі-відкритті зіграють срібний і бронзовий призери попереднього сезону - "Кременчук" та "Дженералз".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках регулярного сезону чемпіонату команди проведуть 4 кола спарених матчів, після чого 4 кращі команди вийдуть у плей-офф. На півфінальної стадії суперники будуть грати до двох перемог, а у фінальній серії до трьох

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі