У "Челсі" оголосили про повернення Моурінью

Поділитися
У "Челсі" оголосили про повернення Моурінью Моурінью покинув "Реал" по-англійськи © zimbio.com
Португальський фахівець продовжить роботу в лондонському клубі.

Офіційний сайт "Челсі" повідомив про підписання контракту з португальським тренером Жозе Моурінью. Подробиці угоди, а також трансферні новини будуть доступні в наступний понеділок, коли португалець поспілкується з пресою.

Нагадаємо, що Жозе Моурінью вже працював у Лондоні в 2004-2007 роках.

Втім, як повідомляє Daily Mail, Особливий покинув Мадрид і "Реал", так і не попрощавшись з провідними гравцями команди - Кріштіану Роналду, Пепе і Ікером Касільясом.

Зазначимо, що свій останній поєдинок у якості головного тренера "Королівського клубу" Моурінью провів 1 червня - "Реал" обіграв "Осасуну" 4:2 на "Сантьяго Бернабеу".

За інформацією видання, рішення Моурінью обійтися ледь не без десятка гравців основного складу не було примхою наставника: Роналду, Пепе і Касільяс просто відмовлялися тренуватися весь минулий тиждень, пославшись на біль у спині. Ще кільком футболістам підсобив медичний штаб "Реала", знайшовши в гравців сумнівні пошкодження.

Після матчу з "Осасуною", який Роналду, Пепе і Касільяс дивилися зі спеціальної ложі для футболістів, Моурінью випадково зіткнувся з трійцею "бунтарів", з якими в нього явно не склалися відносини, біля входу в роздягальню, і не обмовився з гравцями ні словом, почувши тишу і у відповідь.

Раніше повідомлялося про те, що президент "Реала" Флорентіно Перес, який вирішив не жертвувати своїми зірками заради Моурінью, повідомив, що найближчим часом почне переговори з Роналду з приводу підписання нового контракту. !zn

Читайте також:

Замість ПСЖ іспанець Бенітес відправився в італійський "Наполі"

Тріумфатор Ліги Чемпіонів Юпп Хайнкес може повернутися в "Реал" через 15 років

Gazzetta dello Sport: Шевченко очолить "Мілан" у наступному сезоні

"Реал" може продати Роналду за 80 мільйонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі