У бою з Гассієвим не буде політики - Усик

Поділитися
У бою з Гассієвим не буде політики - Усик Усик готовий боксувати в будь-якому місці © polsatsport.pl
Український чемпіон впевнений, що журналісти спробують "розгойдати" тему протистояння з Росією.

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) прокоментував бажання Федерації боксу Росії перекупити фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти чемпіона WBA та IBF Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).

"Мені без різниці, де вигравати. Напевно, це не зовсім чесно і об'єктивно, але як Бог дасть, так і буде. Для мене не має значення, куди їхати, скрізь буду кістьми лягати, але робити свою улюблену справу. Давайте почекаємо, нехай оголосять, де це буде відбуватися, а коли ми дізнаємося точну дату бою, тоді і будемо планувати свій тренувальний графік.

Зрозуміло, що будуть розгойдувати, однозначно будуть це робити, і від цього нікуди не втечеш, але я зміню це. Це не буде політикою, це буде боксом! Мені не потрібна політика, тому що в ній занадто багато бруду, який мене не влаштовує. Мене влаштовує спорт - бокс", - заявив Усик в інтерв'ю 112.ua.

Переможець фінального бою об'єднає у своїх руках титули чемпіона світу за версіями чотирьох організацій у важкій вазі і отримає чек на 10 мільйонів доларів. Якщо організатори не погодяться на пропозицію росіян, то поєдинок повинен відбутися 11 травня в місті Джидда, Саудівська Аравія.

Нагадаємо, букмекери прогнозують перемогу Усика в поєдинку з Гассієвим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі