У "Бетісі" Зозуля буде заробляти в три рази менше, ніж у "Дніпрі"

Поділитися
У "Бетісі" Зозуля буде заробляти в три рази менше, ніж у "Дніпрі" Зозуля вже відправився в Іспанію © facebook.com
Український нападник розповів про свій трансфер в іспанський клуб.

Нападник збірної України Роман Зозуля докладно розповів про свій перехід в іспанський "Бетіс".

"Мені завжди подобався чемпіонат Іспанії, а "Бетіс" - хороша команда, з історією. Переговори велися протягом тижня. Під час винесення рішення з приводу апеляції мені багато писали з "Бетіса", запитували, які новини. Квитки до Іспанії були замовлені, але, якби строк покарання залишили до листопада, поїздку довелося б скасувати і мій перехід в "Бетіс" не відбувся би. Тому сильно переживав. Засідання тривало дуже довго, і я ледь не спізнився в аеропорт, добре, що літак трохи затримався. Скочив на ходу, можна сказати! До останньої секунди все було під питанням.

З генеральним директором "Бетіса" зустрілися в Мадриді, поговорили, на наступний день я пройшов медогляд, а потім близько чотирьох годин обговорювали всі нюанси контракту, все-таки для мене це нова країна, багато чого вперше. У результаті домовилися, і я підписав угоду на три роки. Що стосується зарплати, то я не приховую, що вона буде в три рази менше, ніж у "Дніпрі", - сказав Зозуля в інтерв'ю Kp.ua.

Також Зозуля підкреслив, що перед трансфером в "Бетіс" навіть радився з фанатами "Дніпра": "Радився з ними з приводу переїзду в Іспанію, вони схвалили варіант з "Бетісом", хоча у мене були пропозиції з чемпіонату Німеччини. Тут наші думки зійшлися".

Крім того, форвард розповів про взаємини з Євгеном Коноплянкою, який також живе в Севільї: "Як тільки з'явилися чутки про мій перехід, Женя подзвонив мені і запитав, чи правда це. Я чесно відповів, що ведуться переговори. Потім, коли вже підписували контракт, Коноплянка слав смс, щоб я не забув щось запитати або уточнити якісь деталі.

Я радий, що в Севільї є Женя, ми давно дружимо, думаю, з ним мені буде легше адаптуватися. Якщо знадобиться якась допомога - звернуся до Коноплянки, але в основному буду справлятися сам - я ж не маленька дитина. Зрозуміло, під час матчів ми будемо ворогами. Але на повсякденне спілкування це не вплине - все-таки ми граємо в одній збірній".

Нагадаємо, дискваліфікація Зозулі була скорочена до трьох місяців. Футболіст зможе грати вже з 15 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі