У "Барселоні" вибрали найкращі за 10 років голи Ліонеля Мессі

Відео
Поділитися
У "Барселоні" вибрали найкращі за 10 років голи Ліонеля Мессі Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром в історії чемпіонату Іспанії © epochtimes.ru
У 12-му турі Примери Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів Іспанії, випередивши легендарного баска Тельмо Сарру.

22 листопада в кар'єрі Ліонеля Мессі сталася ще одна непересічна подія, про яку говорили практично з початку його блискучої кар'єри - як тільки він проявив свій бомбардирський талант.

Мессі в матчі з "Севільєю" наздогнав і перегнав кращого в історії чемпіонатів Іспанії бомбардира - легендарного баска Тельмо Зарру, який грав за "Атлетик" з Більбао в 30-40-х роках 20 століття.

Забивши три голи у ворота суперника Мессі зупинився на позначці в 253 голи, що на 2 більше, ніж у легенди минулого.

Підраховано, що 205 м'ячів Ліонель забив лівою голою, лише 39 - правою. Низький зріст ніколи не дозволяв бомбардирові часто працювати головою, але дев'ять влучних ударів в активі гравця все одно є.

"Улюблений" суперник Мессі в Ла Лізі - "Севілья", у ворота якої він забив 18 голів.

Додамо, що перший гол Мессі оформив 1 травня 2005 року у ворота "Альбасете", ставши наймолодшим футболістом в історії "Барси", котрий забивав у чемпіонаті Іспанії. Тоді Лео було 17.

Пропонуємо вам переглянути відеонарізку найкращих голів Мессі на думку офіційного сайту клубу.

Читайте також: Роналду і Мессі поборються за черговий "Золотий м'яч"

5 листопада після завдяки двом голам у ворота "Аякса" Мессі наздогнав іспанця Рауля в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів. На рахунку аргентинця - 71 гол. Вже 25 листопада у виїзному матчі турніру проти АПОЕЛА Мессі може поліпшити свої показники.



Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі